Ознака: д-р Дебора Арот

Живот

Откажете ги цигарите – Еве како се пренесува коронавирусот

Откажете ги цигарите – Еве како се пренесува коронавирусот СЗО ги предупредува луѓето да се откажат од пушењето затоа што пушачите се поранливи од инфекција со коронавирус, а сега е […]