Ознака: д-р Драган Даниловски

Вести

Даниловски: Добро е што смртноста не оди во нагорен тренд, очекувам да почне да опаѓа бројот на починати

За епидемиологот, проф. д-р Драган Даниловски, вчерашниот рекорден број на 46 починати, претставува една вообичаена статистичка варијација, а просекот на починати во изминатата недела е околу 30 дневно. – За […]