Ознака: Д- р Елена Арсова

Издвојуваме

Д- р Елена Арсова: Скијачкиот прст треба навремено да се лечи

Зависници сте секоја година од скијање на снегот, но една од негативните работи при скијањето која може да ви се случи е таканаречениот скијачки прст.  Субунгвален хематом кој претставува состојба […]