Ознака: д-р Мандел

Живот

Ако ве мачи болка во вратот, овој трик ЗА САМО 90 СЕКУНДИ ќе ве ослободи од болката!

Многумина од нас редовно страдаат од вкочанет врат, како резултат на постојано седење пред компјутер, гледање во телефон, таблет и кога се спие во незгодна позиција што предизвикува мускулен спазам. […]