Ознака: д-р Мајкл Никол

Занимливости

Познат доктор посвоил 2 ќерки, а потоа започнал бизарниот експеримент! Уште на 10 години почнал да ги “разубавува“

Пластичниот хирург д-р Мајкл Никол и неговата сопруга посвоиле две ќерки, а потоа таткото решил да ги употреби своите вештини и „да ги разубави“. Првата ќерка почнал да ја „средува“ […]