Ознака: д-р Никола Пановски

Вести

Пановски: Кон 20-ти април ќе имаме пик од над 60 починати на ден

Бројот на починати го следи бројот на новозаразени и хоспитализирани, вели професор д-р Никола Пановски во интервју за Сител. „Според бројот на хоспитализирани можеше да се очекува бројот на починати, […]