Ознака: д-р Нина Цаца Билјановска

Вести

Заразената директорка Цаца Билјановска има основа да одговара и кривично

Директорката на Клиниката за кожни болести, д-р Нина Цаца Билјановска, назначена од СДСМ на оваа позиција има основа да одговара и кривично за загрозување на здравје и заразни болести. Министерот […]