Ознака: д-р фил

Живот

Тинејџерка тврди дека е бремена со бебето Исус. Еве што откри ултразвукот!

Деветнаесет годишната Американка Хејли, тврди дека го носи бебето Исус Христос, како и дека затруднела како Дева Марија.Бидејќи е бремена веќе девет месеци, барем според нејзините зборови, наскоро и ќе […]