Ознака: д-р Ѓоко Стрезовски

Локална самоуправа

Наскоро ќе започне реконструкцијата на Хотел Европа

Високи преставници на Global Investment Fund  од Обединетите Арапски Емирати денес остварија средба со Градоначалникот на Општина Ресен д-р Ѓоко Стрезовски. На средбата главно се разговараше околу почетокот на градежно-изведбените […]