Ознака: д-р Љупчо Меловски

Црна хроника

Почина професорот д-р Љупчо Меловски

На 60-годишна возраст вчера почина д-р Љупчо Меловски, редовен професор на Институтот за биологија при Природно-математичкиот факултет во Скопје. Професорот Меловски беше доајен на еколошката наука во Македонија, долгогодишен претседател на […]