Ознака: Д Фест

Култура

Дојран преполн за викендот, културните манифестации дополнително ги ангажираа сите капацитети

Дојран е целосно подготвен за почеток на „Д Фест“, единствениот отворен музички фестивал во Македонија, кој од 15 до 17 јули по шести пат ќе се одржи, годинава во рамки […]