Ознака: Дaн Билзеријан

Живот

КРАЛОТ НА ИНСТАГРАМ ПРЕЖИВЕАЛ ДВА СРЦЕВИ УДАРИ ПО 4 ДЕНА ОРГИИ

Дaн Билзеријан (36), кралот на Инстаграм, милионер, самопрокламиран сексуален филантроп, син на шпекулант од Волстрит и професионален покераш, живее живот на кој му завидуваат многу негови следачи на социјалните мрежи. […]