Ознака: ебрд

Економија

ЕБРД подготвена да го кофинансира ширењето на Axereal во работењето со житото во југоисточна Европа

Европската банка за обнова и развој (ЕБРД) е подготвена да вложи до 38 милиони евра во француската земјоделско индустриска групација Axereal за да го поддржи нејзиното ширење на дејноста со […]