Ознака: евакуација на населениe

Вести

Ураганот Ирма се движи кон САД- итна евакуација на населението

Ураганот Ирма, кој се движи кон североисточни Кариби и јужниот брег на САД, прерасна во петта категорија, по што почна евакуација на населението од некои острови.Властите предупредуваат дека Ирма може […]