Ознака: евакуираа

Вести Свет

“Тревор“ и “Вероника“ евакуираа илјадници Австралијанци

Илјадници Австралијанци се евакуираат пред ударот на два силни циклони кои се најавени за викендов, а би можеле да бидат разорни. Во текот на викендот северот на Австралија ќе биде погоден […]