Ознака: евалуација

Вести

Чавков: Евакуирани се над 2.500 лица

Од страна на МВР за ефикасно справување со последиците од невремето, а согласно упатството за оперативни постапки во услови на кризна состојба, беа преземени активности на брзо излегување на местото […]