Ознака: Евангелска црква

Македонија

Опожарена Евангелската црква во село Чифлик, Кочанско

Евангелска Црква во с. Чифлик, Кочанско е опожарена токму ноќта на Божиќ. И ова не е прв туку дури седми напад врз овој верски објект. Вандалите оставиле порака „Чиста Македонија“, […]