Ознака: еван фациано

Живот

Бебе се родило со дебели и бели лушпи по телото: Пет години подоцна, докторите се изненадиле од неговото лице!

Два дена пред да се роди, родителите на Еван Фациано ја дознале неговата дијагноза. Поради неговата состојба, Еван на свет дошол девет недели порано и со месеци останал во болница.Пред […]