Ознака: Ева Браун

Занимливости

Свилените гаќички на љубовницата на Хитлер продадени на аукција: Да не претерале со цената?

Аукцијата е организирана во 70-тите години откако американски војник од Втората светска војна ги понел дома како сувенир.Свилените гаќички со розова боја, украсени со чипки, ги носела Ева Браун за […]

Контроверзни фајлови

КОНЕЧНО ДОКАЖАНО: Хитлер не се самоубил, туку избегал и умрел од старост!

Иако официјално се знае дека Хитлер и неговата жена Ева Браун се самоубиле за да не ги фатат, освен недостатокот на факти, и најновите детални истражувања сега потврдуваат дека тие […]