Ознака: Ева Соколовска

Останати спортови

Ева Соколовска се закити со златен медал на натпреварот во Германија

Ова македонско девојче неколку години по ред реди големи успеси во Германија. Досега имала 14 натпревари на републичко ниво и на сите тие натпревари го освојувала првото место. Ева Соколовска […]

Занимливости

Македонското девојче на кое треба да сме горди: Ева има само 9 години, а на 11 натпревари освојува злато

Македонското девојче Ева Соколовска повторно се закити со злато. Таа пред неколку дена на републичкиот натпревар во Германија, каде што живее со семејството, го освои првото место во ритмичка гимнастика. […]