Ознака: ева

Вести Останати спортови

Македонски девојчиња: Сестрите Илина и Ева едни од најдобрите во ритмичка гимнастика

Сестрите Илина (13) и Ева (9) Соколовскисо прво и трето место ја завршија сезоната на натпревари по ритмичка гимнастика во Германија и се едни од најдобрите во овој спорт. Ева […]

Фото

Ева Херцигова гола во базен

Чешката убавица, мајка на две деца која наскоро ќе наполни 40 години, Ева Херцигова, сними предизвикувачки фотографии гола во базен. Херцигова која врвот на својата популарност го дожива во 90-тите […]