Ознака: еве како

Македонија

Еве како градоначалникот Шилегов го реши загадувањето

На социјалните мрежи осамна фотографија од градоначалникот Шилегов качен на тротинет. Тротинет наместо автомобил, според него е вистинскиот начин да се реши загадувањето на воздухот. Нормално е дека, за овој […]

Живот

Глупости е “не ми ја трескај вратата” погледнете како се тестира секоја кола (ВИДЕО)

Влегуваш во кола кај другарче и малку посилно ќе ја лупнеш вратата за да се затвори, веднаш експресна реакција: Не ми ја лупкај вратата” сигурно многумина не го гледале ова […]