Ознака: еве кој ќе ја замени

Сцена

Еве кој ќе ја замени Карлеуша во жирито на “Ѕвездите на Гранд“

Бидејќи пејачката Јелена Калруша заради смртта на нејзината мајка некое време нема да учествува во жирито на “Ѕвездите на Гранд“ директорот Саша Поповиќ мора да донесе замена. Засега сеуште и не […]