Ознака: еврејска

Вести

Египет не дозволува прикажување на филмот за еврејската заедница

Египетските власти не дадоа дозвола за прикажување во кината на историскиот документарен филм за еврејската заедница во Египет, изјави во средата продуцентот Хаитам ал-Камиси.Египет и времето на децениското владеење на […]