Ознака: евробврзница

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Единствена цел на СДСМ е да ја наруши финансиската стабилност

Единствена цел на СДСМ е да ја наруши финансиската стабилност и финансиските текови во Република Македонија според мотото „колку полошо за Република Македонија и нејзините граѓани, толку подобро за СДСМ“, […]