Ознака: европејци

Вести

Европејците од почетокот на пандемијата трошат помалку и штедат повеќе

Европејците од почетокот на пандемијата трошат помалку и штедат повеќе Брисел, 28 јули 2020 – Реалната потрошувачка на домаќинства по глава на жител во првиот квартал од 2020 година во […]

Занимливости

Британскиот премиер Џонсон: Британците се подебели од другите Европејци

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека британските граѓани се значително подебели од жителите на остатокот од Европа и призна дека тој ослабел откако се зарази со новиот коронавирус. Тој […]

Избор на уредникот

ДЕМАГОГИЈА – Цуцуловски

Таканаречените европејци почнаа со своите надмудрувања колку насто од граѓаните на Државата донеле своја, лична одлука за Референдумот, изумувајќи ја елементарната вистина дека сите – да, токму така, с и […]