Ознака: европратеник

Вести

Ангел Џамбаски, европратеник од ВМРО-БНД на Каракачанов:Целта и на Илинден беше да нема граници од Охрид до Црно Море

Ангел Џамбаски, европратеникод ВМРО-БНД на Каракачанов, повторно употребува жесток национализам и агресивен говор, присвојувајќи го илинденското востание како себугарско и нарекувајќи ја борбата на илиденците борба за голема Бугарија, пишува Република.-Ние […]