Ознака: ЕвропскаУнија

Вести

Очекувањата на ЕУ се брзо формирање на влада

Откако претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска му го предаде мандатот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски за составување нова влада, Европската унија излезе со повторен став дека очекува […]