Ознака: Европска агенција за хемикалии

Занимливости

Тетовирањето ќе се забрани: Во мастилото се пронајдени токсични материи!

Мастилото кое се користи за тетовирање веројатно го зголемува ризикот од рак и поради би требало да биде забрането, ова е новото предупредување на Европската агенција за хемикалии.Таа агенција објави […]