Ознака: Европска вселенска агенција

Занимливости

Далечна планета е уништена од нејзиното сонце, укажувајќи дека истата судбина и ние ќе ја доживееме!

Релативно млада планета, стара само 2 милиони години, што не е ништо во споредба со нашата планета која е стара 4.5 милијарда години, откриена е на 1100 светлосни години од […]