Ознака: европска мобилност

Локална самоуправа

Разновидна програма за одбележување на европската недела за мобилност 2016

Градот Скопје и годинава ќе се приклучи кон големото семејство градови кои ја одбележуваат Европската недела на мобилноста 2016 и со низа активности ќе ги одбележи деновите на алтернативната и […]