Ознака: Европска недела на спортот

Останати спортови

Македонија вклучена во „Европската недела на спортот“

По повод одржувањето на „Европската недела на спортот“ Република Македонија преку Агенцијата за млади и спорт директно се вклучува во одбележувањето на овој голем настан. Предвидено е да се одржат […]