Ознака: Европска недела на цистична фиброза

Вести

Европска недела на цистична фиброза

Од 21-27 ноември трае Европската недела за цистична фиброза, паневропска иницијатива за подобрување и изедначување на третманот на болните со цистична фиброза во сите европски земји.Во овој момент постои трагична […]