Ознака: ЕвропскиПарламент

Вести

Иванов со честитка до новиот претседател на Европскиот парламент Тајани

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов упати писмо со честитка до Антонио Тајани по повод неговиот избор за претседател на Европскиот парламент, посакувајќи му успех во извршувањето на функцијата.  Вашиот […]