Ознака: европски граници

Вести

Од средина на јуни дел од европските граници се враќаат на режимот од пред епидемијата

Австрија, Чешка, Словачка и Унгарија планираат усогласено заедничко отворање на границите кон средината на јуни, соопшти денеска шефот на австриската дипломатија, Александер Шаленберг. – Се согласивме да го минеме тој […]