Ознака: Европски ден на јазиците

Култура

Одбележување на Европскиот ден на јазиците

Мрежата  на културни институции ЕУНИК-Скопје, чии членови се Францускиот институт во Скопје, Британскиот совет и Институтот Данте Алигиери, извести дека в понеделник, 26 септември 2016, во 10 часот, на Филолошкиот […]