Ознака: Европски Клупски Куп 2016

Издвојуваме

ШК „Алкалоид“ подготвен за Европскиот Клупски Куп 2016

Најуспешниот клуб во шаховската историја на Македонија ШК „Алкалоид“, амбициозно се подготви за најсилното клупско шаховско натпреварување – Европски Клупски Куп (European Club Cup), кое оваа година ќе се одржи […]