Ознака: европски суд

Вести

Дневник: Пропадна уште една лага во која учествуваше и Питер Ван Хауте

При користењето на средствата од европските претпристапни фондови во Македонија не се констатирани злоупотребите, а потребно е само повешто користење на овие инструменти за националните власти да се натераат да […]