Ознака: европски фондови

Вести

Блажеска: Никој не ги суспендирал, ниту одзел овластувањата на државата за ИПА-средствата

Ниту е поведена постапка за суспендирањето на ИПА-средства за Македонија, ниту, пак, има најави за одземањето на ингеренциите на државата за спроведувањето на ИПА-фондовите, изјавува за „Дневник“ Ана Блажеска, државниот […]