Ознака: евроскептицизам

Вести

Кај државите-членки на ЕУ се повеќе расте евроскептицизмот

Евроскептицизмот продолжува да расте меѓу жителите на земјите членки на ЕУ, покажува истражувањето што кон крајот на април и почетокот на мај, го спроведе француската агенција ТНС. Анкетата е спроведена […]