Ознака: Евросоросоид

Вести

Тања Фајон: Евросоросоид дискредитиран со документи

Обелоденетите документи на меѓународниот финансиски фонд во сопственост на Џорџ Сорос откриваат на кој начин магнатот значително влијаел на последните европски избори во Словенија. Во неодамна разоткриениот извештај Reliable allies […]