Ознака: еврото

Економија

Еврото главно стабилно пред новите показатели и италијанските избори

Еврото во средата остана главно стабилно во однос на доларот и јенот на меѓународните девизни пазари, додека инвеститорите за новите насоки ги чекаа новите економски показатели и италијанските избори.Во ваквите […]