Ознака: Евро-азиска Унија

Издвојуваме

ЉУБОВТА КОН ОКУПИРАНИОТ РОДЕН КРАЈ НЕ Е ИРЕДЕНТИЗАМ!

Грчкото министерство за надворешни работи ја обвини Македонија за иредентизам, затоа што македонскиот конзул во Торонто ги поздравил Македонците на традиционален Илинденски пикник пред бина со етно-историската карта на Македонија.За […]