Ознака: евтини билети

Вести

Дали Македонија ќе остане без евтини авионски билети?

Министерството за транспорт и врски ја поништи постапката за доделување финансиска поддршка на авиопревозници. Постапката е поништена на предлог на Комисијата за спроведување на постапката за доделување финансиска поддршка на […]