Ознака: евтини летови

Вести

„Ер Франс“ формира своја авиокомпанија за евтини летови

Француската авионска компанија „Ер Франс“ денеска соопшти дека ќе формира своја нова филијала за евтини летови под името „Жон“, но висината на цените на билетите и понудените линии ќе бидат […]