Ознака: евтини цени

Економија

Навалете на УЈП распродажба

По евтини цени УЈП распродава возила, компјутери, мотоцикли… На објавениот оглас се продаваат движни и недвижни предмети. Како што е посочено на веб порталот http://e-aukcii.ujp.gov.mk, можете да ги видите активните аукции, […]