Ознака: егзорцизам

Занимливости

Оваа луксузна бања за кучиња нуди и егзорцизми за опседнати кучиња!

Првокласните бањи за кучиња веќе не се чудна работа, но една ваква бања лоцирана во Јапонија нуди пакети за „егзорцизам“ за да ги подобри здравствените состојби на нивните четириножни клиенти.Оваа […]