Ознака: егзотична билка

Живот

Одгледувајте калинка од семките: Имајте своја егзотична билка во својот дом!

Во последно време многу популарно е покрај прозорот да одгледувате некоја егзотична билка. Тоа е затоа што имаат атрактивен декоративен изглед, а и нејзиното одгледување не е тешко.Многу од вас […]