Ознака: египќанец

Политички партии

Обврска и чест е Египќанец да биде на листите за советници на ВМРО-ДПМНЕ

Да потсетиме има потпишан Меморандум за соработка со една моќна, силна , одговорна и принципиелна политичка партија како што е ВМРО ДПМНЕ. Идеолошки, стратешки и историски огромно мнозинство на Египќани […]