Ознака: едгар латулип

Живот

Тој исчезнал пред 30 години и ја изгубил својата меморија: Одеднаш, нешто му го сменило животот!

Сите сме гледале филмови во кои главниот лик страда од амнезија, но одеднаш се случува нешто што му ги отклучува спомените и тој се сеќава на заборавеното. Ако ова звучи […]